Als HR-medewerker bij Hamiplant heb jij een veelzijdig takenpakket en werkdagen waarbij geen dag hetzelfde is. Jij bent samen met de andere leden van het HR-team verantwoordelijk voor het stroomlijnen van HR-processen en administratie. Haal jij veel energie uit het ondersteunen van de organisatie bij de in- door en uitstroom van medewerkers? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons team! Het gaat om een tijdelijk dienstverband in verband met zwangerschapsverlof.

Werken als HR-medewerker

Als HR-medewerker ben je een essentiële schakel binnen ons HR-team, bestaande uit 4 medewerkers. HR Business Partner (Petra), Senior HR Support Officers (Evelien & Sonja) en HR-medewerker (Lisa, die per augustus met zwangerschapsverlof gaat).

Je ondersteunt Petra bij het werven en selecteren van nieuwe talenten, beheert digitale personeelsdossiers, verwerkt tijdregistratie van medewerkers, behandelt ziek- en betermeldingen, stelt verschillende overeenkomsten op, en verzorgt de administratieve verwerking van in-, door- en uitstroomprocessen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor collega’s bij diverse HR-gerelateerde vragen. 

Als HR-medewerker bewaak je de voortgang van lopende HR-processen en kan je goed plannen en organiseren. Jij weet waar de prioriteiten liggen en denkt mee over mogelijke procesverbeteringen in onze HR-processen.

Jij als HR-medewerker

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding richting HR
 • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie is een pré
 • Sterke communicatieve vaardigheden en een empathisch vermogen
 • Accuraat, discreet en in staat om zelfstandig te werken
 • Goede kennis van Microsoft Word en Excel
 • Beschikbaarheid van minimaal 24 uur per week

Wat kun je van Hamiplant verwachten?

 • Een groene werkomgeving binnen een team van enthousiaste collega’s
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.700,- en € 3.300, – (o.b.v. 40 uur), schaal 6 en reiskosten
 • Mogelijkheid om 20% van je werktijd thuis te werken en een thuiswerkvergoeding
 • Een actieve personeelsvereniging en vrijdagmiddagborrels 
 • Onze bedrijfskantine voorziet dagelijks in verse broodjes, soep en salades tegen kostprijs
 • Een uitdagende en afwisselende functie waarin je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van ons bedrijf

Hamiplant als bedrijf

Hamiplant is een internationaal en ambitieus handelsbedrijf met ruim 300 medewerkers gevestigd in Honselersdijk, in de buurt van Den Haag en Rotterdam. Jaarlijks leveren we zo’n 110 miljoen kamer- en tuinplanten aan klanten in heel Europa. Bij Hamiplant krijg je de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei, ondersteund door trainingen en opleidingsmogelijkheden.

Omdat wij onderdeel zijn van Dutch Flower Group, de grootste bloemen- en plantenleverancier in Europa, krijgen onze medewerkers de kans om veel ervaring op te doen in alle facetten van onze branche.

Bij Hamiplant aan de slag als HR-medewerker?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden over deze uitdagende functie? Solliciteer dan direct via deze link en laat ons weten waarom jij de kandidaat bent voor deze positie. Voor vragen kun je contact met ons opnemen via de mail [email protected] of bel 0174 – 612 387. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

 • Honselersdijk
 • 25-32 uur
 • HBO
 • Hamiplant
 • Human Resources
Petra van der Waal HR Business Partner

Contact

Petra van der Waal

HR Business Partner

Sollicitatieproces

Ontdek hoe we je begeleiden naar jouw droombaan in slechts enkele stappen.

Stap 1

Solliciteren

Stap 1

Solliciteren

Laat ons kennismaken met jouw talenten en enthousiasme! We zijn benieuwd naar je verhaal.

Stap 2

Contact

Stap 2

Contact

Tijd voor een eerste kennismaking! We staan te popelen om meer over jou te weten te komen.

Stap 3

Gesprek(ken)

Stap 3

Gesprek(ken)

Here we go! Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jouw verhaal en onze visie. Voelt het als een perfecte match?

Stap 4

Eerste dag

Stap 4

Eerste dag

Van harte welkom bij de Dutch Flower Group familie. We zijn blij dat je er bent!

Ben jij klaar om je stappen te zetten in een bloeiende logistieke omgeving? Bij Hamiplant krijg je niet alleen de kans om jezelf te ontwikkelen, maar werk je ook nog eens met de meest levendige producten: planten! Als onderdeel van ons team ben jij medeverantwoordelijk voor het verzendklaar maken van onze prachtige flora, waarbij jouw inzet ervoor zorgt dat onze klanten in heel Europa hun bestellingen met open armen ontvangen.

Werken als Logistiek Medewerker

Als Logistiek Medewerker bij Hamiplant draait jouw wereld om efficiënte samenwerking en tijdige verzendingen. Op een typische dag bouw je karren op voor verzending, verdeel je planten met precisie en zorg je ervoor dat alles nauwkeurig wordt geregistreerd in onze systemen. Samen met ons team bekijken we welke taken het beste bij jou passen, zodat je het maximale uit jezelf kunt halen.

Jouw werktijden:

Je werkt 16-24 uur per week, waarbij de dinsdag een verplichte werkdag is. De exacte uren en dagen worden in overleg bepaald, zodat het voor zowel jou als ons het beste uitkomt.

Jij als Logistiek Medewerker

 • Je hebt oog voor detail en kunt nauwkeurig werken, vooral bij het verzendklaar maken en registreren van producten.
 • Je communiceert effectief met collega’s en leidinggevenden om ervoor te zorgen dat het logistieke proces soepel verloopt, je beheerst daarom de Nederlandse- en/of Engelse taal.
 • Je bent in staat om goed samen te werken in een teamomgeving, waarbij je ook zelfstandig kunt werken indien nodig.
 • Het werk kan soms fysiek veeleisend zijn, daarom is het belangrijk dat je in staat bent om te gaan met fysieke activiteiten zoals het tillen en verplaatsen van producten.
 • Je bent bereid om af en toe eerder te beginnen of langer te blijven om het werk gedaan te krijgen.

Wat kun je van Hamiplant verwachten?

Natuurlijk heb je ook verwachtingen van ons. Daarom bieden wij jou:

 • Het allermooiste product om mee te werken: planten!
 • Een passend salaris en reiskosten, dat we al in een vroeg stadium bespreken
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Een aantrekkelijke fietsregeling voor een duurzaam woon-werkverkeer
 • Onze bedrijfskantine voorziet dagelijks in verse broodjes, soep en salades
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels en een actieve personeelsvereniging

Hamiplant als bedrijf

Bij Hamiplant, gevestigd in het bruisende Honselersdijk in het Westland (nabij Den Haag/Rotterdam), zijn we een internationaal bedrijf dat jaarlijks meer dan 110 miljoen kamer- en tuinplanten verzendt naar klanten door heel Europa. We werken samen met onze klanten, kwekers en logistieke partners om de reis van plant tot consument zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ons bedrijf blijft groeien en we bieden onze medewerkers volop kansen om zich te ontwikkelen en door te groeien. We moedigen zelfontwikkeling aan door middel van opleidingen, cursussen en trainingen.

Als onderdeel van de Dutch Flower Group, de grootste leverancier van bloemen en planten in Europa, bieden we onze medewerkers de kans om waardevolle ervaring op te doen in alle aspecten van onze branche.

Bij Hamiplant aan de slag als Logistiek Medeweker?

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team als Logistiek Medewerker? Solliciteer dan direct door je cv en motivatie via deze link achter te laten. Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via [email protected] of bel 0174 – 612 387. We kijken ernaar uit om van je te horen!

 • Honselersdijk
 • 0-24 uur
 • MBO
 • Hamiplant
 • Logistiek
Petra van der Waal HR Business Partner

Contact

Petra van der Waal

HR Business Partner

Sollicitatieproces

Ontdek hoe we je begeleiden naar jouw droombaan in slechts enkele stappen.

Stap 1

Solliciteren

Stap 1

Solliciteren

Laat ons kennismaken met jouw talenten en enthousiasme! We zijn benieuwd naar je verhaal.

Stap 2

Contact

Stap 2

Contact

Tijd voor een eerste kennismaking! We staan te popelen om meer over jou te weten te komen.

Stap 3

Gesprek(ken)

Stap 3

Gesprek(ken)

Here we go! Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jouw verhaal en onze visie. Voelt het als een perfecte match?

Stap 4

Eerste dag

Stap 4

Eerste dag

Van harte welkom bij de Dutch Flower Group familie. We zijn blij dat je er bent!

Als Tactische Inkoper binnen Hamiplant ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van tactische inkoopplannen die bijdragen aan zowel een efficiënt proces als een hoge klanttevredenheid. Je gaat waardevolle relaties aan met de (potentiële) leveranciers in het binnen- en buitenland, waarbij je naast het onderhandelen over prijzen en contractvoorwaarden hen ook kunt beoordelen op de juiste kwaliteit van de producten en processen, de gemaakte (prijs)afspraken en beschikbaarheid. Met jouw sterke analytisch vermogen weet je data en rapportages te vertalen naar acties die bijdragen aan procesoptimalisatie, het plannen van inkoopbehoefte en het drukken van kosten. Als Tactische inkoper staat er genoeg afwisseling op het programma!

Werken als Inkoper:

Je komt direct samen te werken met de Inkopers van de andere productgroepen. Daarnaast werk je ook nauw samen met de andere collega Inkopers van de andere afzetmarkten binnen Hamiplant, verkopers en operations.  Als Inkoper ben jij de ogen en oren van ons bedrijf aan de aanbodkant. Jouw werkzaamheden zijn:

 • Samen met collega’s proactief de tactische inkoopplanning ontwikkelen om te kunnen voldoen aan de klantvraag en de beschikbaarheid te kunnen waarborgen.
 • Het onderhouden van nauw contact en opbouwen van lange termijn relaties met leveranciers in binnen- en buitenland. 
 • Afspraken vastleggen en beheren, waarbij je samen met Operations de productie en leveringen volgt om ervoor te zorgen dat afspraken worden nagekomen.
 • Verkoopprognoses weet je te vertalen naar een optimale voorraadbeheer om de beschikbaarheid te optimaliseren.
 • Onderhandelen met en adviseren aan leveranciers over kwaliteit, prijzen en (levering)voorwaarden om optimale inkoopvoorwaarden te garanderen. 

Jij als Inkoper:

Om deze functie optimaal te kunnen vervullen, vragen wij van jou:

 • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Marketing, Inkoop of een ander gerelateerd vakgebied;
 • Kennis van de markt en producten, samen met een aantal jaar werkervaring in de kamer- of tuinplantenbranche en/of Retail;
 • Een analytische blik die je weet te vertalen naar een tactische strategie;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift; 
 • Sterke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden die je weet te vertalen naar een klantgerichte instelling;
 • Rijbewijs b.

Wat kun je van Hamiplant verwachten?

In ruil voor jouw kwaliteiten bieden wij je:

 • Het allermooiste product om mee te werken: planten 
 • Een functie met veel uitdaging binnen een snelgroeiende afdeling, met mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie
 • Een passend salaris wat in een vroeg stadium wordt besproken, 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld
 • Auto, laptop en telefoon van de zaak
 • Mogelijkheid om 20% van je werktijd thuis te werken 
 • Een actieve personeelsvereniging en vrijdagmiddagborrels om je collega’s beter te leren kennen 

Hamiplant als bedrijf

Hamiplant is een internationaal handelsbedrijf in Honselersdijk in het Westland (regio Den Haag/Rotterdam). Jaarlijks vinden zo’n 110 miljoen kamer- en tuinplanten via ons hun weg naar klanten in Europa. Met de klant, onze kwekers en logistieke partners optimaliseren wij voortdurend de supply chain van kweker tot consument. Als bedrijf staan wij niet stil en groeien wij nog steeds. Wij geven onze medewerkers de ruimte om te ontwikkelen en door te groeien. Daarom stimuleren wij hun zelfontwikkeling met een opleiding, cursus of training.

Omdat wij onderdeel zijn van Dutch Flower Group, de grootste bloemen- en plantenleverancier in Europa, krijgen onze medewerkers de kans om veel ervaring op te doen in alle facetten van onze branche.

Bij Hamiplant aan de slag als Purchaser?

En dan nu de belangrijkste stap: het solliciteren. Hoe? Laat via deze link je cv en motivatie bij ons achter. Dan nemen wij contact met jou op. Heb je nog vragen? Stel ze via de mail [email protected] of bel 0174 – 612 387. 

 • Honselersdijk
 • Fulltime
 • HBO
 • Hamiplant
 • Inkoop
Petra van der Waal HR Business Partner

Contact

Petra van der Waal

HR Business Partner

Sollicitatieproces

Ontdek hoe we je begeleiden naar jouw droombaan in slechts enkele stappen.

Stap 1

Solliciteren

Stap 1

Solliciteren

Laat ons kennismaken met jouw talenten en enthousiasme! We zijn benieuwd naar je verhaal.

Stap 2

Contact

Stap 2

Contact

Tijd voor een eerste kennismaking! We staan te popelen om meer over jou te weten te komen.

Stap 3

Gesprek(ken)

Stap 3

Gesprek(ken)

Here we go! Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jouw verhaal en onze visie. Voelt het als een perfecte match?

Stap 4

Eerste dag

Stap 4

Eerste dag

Van harte welkom bij de Dutch Flower Group familie. We zijn blij dat je er bent!

Wil jij als Commercial Support onderdeel uitmaken van ons gedreven verkoopteam? Dan is dit jouw kans! In deze rol ondersteun je de Accountmanager bij het gehele verkoopproces aan de Duitstalige afzetmarkt. Samen zorgen jullie ervoor dat de klant de kwaliteit in producten én service ontvangt die hij van ons verwacht. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van binnenkomende orders en het coördineren van de interne processen. Na een gedegen inwerkperiode help jij ook mee met het opstellen van offertes en de aftersales.

Werken als Commercial Support

Je ondersteunt naast de Accountmanager ook het verkoopteam op zowel commercieel als administratief gebied. Met jouw servicegerichte instelling en uitstekende beheersing van de Duitse taal weet jij de klanttevredenheid te waarborgen. Deze werkzaamheden passen hierbij:

 • Het onderhouden van klantcontact én ondersteunen en adviseren op operationeel gebied
 • Beheren van het assortiment en aanbod
 • Het verwerken en begeleiden van inkomende orders
 • Coördineren van bestel- en leverprocessen met leveranciers
 • Het analyseren en proactief uitleveren van de orders
 • Implementeren van procesoptimalisaties binnen het team

Jij als Commercial Support

Om deze functie optimaal te kunnen vervullen, vragen wij van jou:

 • HBO werk- en denkniveau met werkervaring als Commercial Support, of relevante werkervaring binnen afdelingen zoals Operations of Sales
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Duitse taal
 • De klant telefonisch informeren
 • Initiatief kunnen nemen in het verbeteren van orderverwerkingsprocessen
 • Sterke computervaardigheden, met name in Excel
 • Kennis van de bloemen en/of plantenmarkt is een pre

Wat kun je van Hamiplant verwachten?

In ruil voor jouw kwaliteiten, bieden wij je:

 • Het allermooiste product om mee te werken: planten!
 • Een passend salaris, bespreekbaar in een vroeg stadium en een reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Mogelijkheid om 20% van je werktijd thuis te werken
 • Een bedrijfskantine met dagelijks verse broodjes, soep en salades
 • Een actieve personeelsvereniging én vrijdagmiddagborrels om je collega’s beter te leren kennen

Hamiplant als bedrijf

Hamiplant is een internationaal en ambitieus handelsbedrijf met ruim 350 medewerkers gevestigd in Honselersdijk, in de buurt van Den Haag en Rotterdam. Jaarlijks leveren we zo’n 110 miljoen kamer- en tuinplanten aan klanten in heel Europa. Bij Hamiplant krijg je de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei, ondersteund door trainingen en opleidingsmogelijkheden.

Omdat wij onderdeel zijn van Dutch Flower Group, de grootste bloemen- en plantenleverancier in Europa, krijgen onze medewerkers de kans om veel ervaring op te doen in alle facetten van onze branche.

Bij Hamiplant aan de slag als Commercial Support?

En dan nu de belangrijkste stap: het solliciteren. Hoe? Laat via deze link je cv en motivatie bij ons achter. Dan nemen wij contact met jou op. Heb je nog vragen? Stel ze via de mail [email protected] of bel 0174 – 612 387.

 • Honselersdijk
 • Fulltime
 • HBO
 • Hamiplant
 • Admini­stratief, Commercieel
Petra van der Waal HR Business Partner

Contact

Petra van der Waal

HR Business Partner

Sollicitatieproces

Ontdek hoe we je begeleiden naar jouw droombaan in slechts enkele stappen.

Stap 1

Solliciteren

Stap 1

Solliciteren

Laat ons kennismaken met jouw talenten en enthousiasme! We zijn benieuwd naar je verhaal.

Stap 2

Contact

Stap 2

Contact

Tijd voor een eerste kennismaking! We staan te popelen om meer over jou te weten te komen.

Stap 3

Gesprek(ken)

Stap 3

Gesprek(ken)

Here we go! Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jouw verhaal en onze visie. Voelt het als een perfecte match?

Stap 4

Eerste dag

Stap 4

Eerste dag

Van harte welkom bij de Dutch Flower Group familie. We zijn blij dat je er bent!

Wil jij een bloeiende start maken met je carrière in de logistiek? Dan is dit jouw kans! Bij Hamiplant, gevestigd in het hart van het Westland, de bloemen- en plantenregio van Nederland, zoeken we een ambitieuze Meewerkend Voorman Logistiek die klaar is om zijn of haar talenten te ontplooien en door te groeien naar een leidinggevende rol.

Werken als Meewerkend Voorman

Als Meewerkend Voorman ben je niet alleen een essentieel onderdeel van ons logistieke team, maar ben je ook het gezicht ervan. Samen met jouw team zorg je ervoor dat al onze prachtige planten tijdig en in topconditie bij onze klanten in heel Europa arriveren. Je bent de schakel tussen de werkvloer en het management en hebt een actieve rol in het verbeteren van onze werkprocessen. Wat ga je doen?

 • Fungeren als aanspreekpunt voor jouw logistieke team van 3 tot 8 personen
 • Dagelijks aansturen en verdelen van werkzaamheden binnen het team
 • Verzorgen van een tijdige en kwalitatieve verzending van onze producten
 • Samenwerken met teamleiders en collega’s om werkprocessen te optimaliseren

Jij als Meewerkend Voorman

Productkennis op het gebied van tuin- en kamerplanten is een pré, maar niet vereist. Ben jij nieuw op het gebied van tuin- en kamerplanten? Geen zorgen, wij gaan dit jou leren! 

 • Een scherp oog voor detail en een oplossingsgerichte instelling
 • Een enthousiaste teamspeler die zelfstandig kan werken
 • Flexibiliteit om tijdens piekmomenten extra uren te maken
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal
 • Sterke communicatieve vaardigheden en de durf om initiatief te tonen
 • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van logistiek

Wat kun je van Hamiplant verwachten?

Natuurlijk heb je ook verwachtingen van ons. Daarom bieden wij jou:

 • Het allermooiste product om mee te werken: planten!
 • Een passend salaris en reiskosten, dat we al in een vroeg stadium bespreken
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Een aantrekkelijke fietsregeling voor een duurzaam woon-werkverkeer
 • Onze bedrijfskantine voorziet dagelijks in verse broodjes, soep en salades
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels en een actieve personeelsvereniging

Hamiplant als bedrijf

Bij Hamiplant, gevestigd in het bruisende Honselersdijk in het Westland (nabij Den Haag/Rotterdam), zijn we een internationaal bedrijf dat jaarlijks meer dan 110 miljoen kamer- en tuinplanten verzendt naar klanten door heel Europa. We werken samen met onze klanten, kwekers en logistieke partners om de reis van plant tot consument zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ons bedrijf blijft groeien en we bieden onze medewerkers volop kansen om zich te ontwikkelen en door te groeien. We moedigen zelfontwikkeling aan door middel van opleidingen, cursussen en trainingen.

Als onderdeel van de Dutch Flower Group, de grootste leverancier van bloemen en planten in Europa, bieden we onze medewerkers de kans om waardevolle ervaring op te doen in alle aspecten van onze branche.

Bij Hamiplant aan de slag als Meewerkend Voorman?

Klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Solliciteer nu door je CV en motivatie achter te laten via deze link. Voor vragen kun je ons bereiken via e-mail [email protected] of telefonisch op 0174 – 612 387. Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team bij Hamiplant!

 • Honselersdijk
 • Fulltime
 • MBO
 • Hamiplant
 • Logistiek
Petra van der Waal HR Business Partner

Contact

Petra van der Waal

HR Business Partner

Sollicitatieproces

Ontdek hoe we je begeleiden naar jouw droombaan in slechts enkele stappen.

Stap 1

Solliciteren

Stap 1

Solliciteren

Laat ons kennismaken met jouw talenten en enthousiasme! We zijn benieuwd naar je verhaal.

Stap 2

Contact

Stap 2

Contact

Tijd voor een eerste kennismaking! We staan te popelen om meer over jou te weten te komen.

Stap 3

Gesprek(ken)

Stap 3

Gesprek(ken)

Here we go! Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jouw verhaal en onze visie. Voelt het als een perfecte match?

Stap 4

Eerste dag

Stap 4

Eerste dag

Van harte welkom bij de Dutch Flower Group familie. We zijn blij dat je er bent!