Barendsen

De mooiste bloemen voor klanten in ’t hoogste segment

Barendsen B.V. is een middelgroot import/export bedrijf dat handelt in snijbloemen en planten. De klanten van Berendsen bevinden zich in het állerhoogste segment, zoals topbloemisten en designers van over de hele wereld. En daarnaast bedient het bedrijf ook groothandels van over de hele wereld. Bij Barendsen werken in totaal ongeveer 80 mensen.

De klanten van Barendsen kunnen altijd rekenen op de allerbeste kwaliteit, gedegen vakkennis en een persoonlijke en op maat gemaakte service.

Een gezellig familiebedrijf met oog voor jouw talent

Werken bij Barendsen betekent elke dag bezig zijn met de allermooiste bloemen en planten die wereldwijd te vinden zijn en wat is er nu mooier dan dat? Samen met je collega’s doe je je uiterste best om de klanten zo goed mogelijk te bedienen. Samen lever je elke dag een topprestatie!

Barendsen is van oudsher een echt familiebedrijf en dat merk je nog aan alles; een platte organisatie met korte lijnen. Dat betekent ook dat het makkelijker is om te groeien in je functie. Iedereen die meer in zijn mars heeft, krijgt de gelegenheid om door te leren, zoals hij of zij dat wil!

Onze vacatures

Geen resultaten gevonden

Alle vacatures