Blijven leren en ontwikkelen

Making life colourful

Binnen Dutch Flower Group vinden wij het belangrijk om te blijven leren en je te blijven ontwikkelen. Wil je weten welke mogelijkheden wij daarvoor bieden?

Dutch Flower Power Group

Jonge professionals werkzaam binnen verschillende disciplines krijgen binnen Dutch Flower Group de kans om zich ook gezamenlijk verder te ontwikkelen.

Dutch Flower Group bestaat uit een groot aantal individuele bedrijven met elk hun eigen specialisme en talent. Om talent uit al die verschillende bedrijven bij elkaar te brengen is in 2007 de Dutch Flower Power Group opgezet. Deze wisselende groep bestaat uit 40 jonge professionals, elk met hun eigen achtergrond en kennisgebied. Via deze Dutch Flower Power Group geven wij onze talenten de kans om elkaar te ontmoeten, te inspireren en van elkaar te leren.

HortiHeroes

HortiHeroes is het platform voor talent ontwikkeling, innovatie en start-ups binnen de Agrifood & Sierteelsector.

Wij zijn trots Founding Partner van HortiHeroes. We vinden het belangrijk dat collega’s van Dutch Flower Group die deelnemen aan het programma dat zij kennis, inspiratie en energie met andere heroes uit de verssector uitwisselen en zich daardoor verder kunnen ontwikkelen.

Onze collega Maartje Verdult won de eerste HortiHeroes challenge in 2018 met de start up HortiCity.

Traineeship en stages binnen Dutch Flower Group

Jaarlijks bieden wij studenten de mogelijkheid om hun stage of afstudeeropdracht bij ons uit te voeren.