Waterdrinker

Een veelzijdige expert met gevoel voor kwaliteit

Waterdrinker is één van de grootste spelers op de internationale sierteeltmarkt en als groothandel toonaangevend in bloemen- en plantenexport. Als handelsplatform bedient het bedrijf verschillende klantgroepen, waaronder bloemisten, groothandels, tuincentra en retailers uit heel Europa. Waterdrinker is gevestigd in Aalsmeer en er werken meer dan 350 vaste medewerkers, plus nog eens 130 flexwerkers. En die hebben samen maar één doel: klanten blij maken!

Veelzijdig werk op een bruisende plek

Het Waterdrinker Green Trade Center is hét kloppende hart van Waterdrinker. Dit groene inkoopcentrum is maar liefst vijf voetbalvelden groot (25.000m²) en staat vol met de meest bijzondere planten en bloemen. Bloemisten, tuincentra en conceptstores kunnen hier terecht om kamer- en tuinplanten, bloemen, potten en accessoires te kopen.

Voordat de planten en bloemen bij de klanten terechtkomen, wordt er een hoop werk verzet door de afdeling logistiek. Orderpicken, karren op- en afbouwen, stickeren, scannen, het verzendklaar maken van de orders en daarna de vrachtwagen in. Iedere collega op de werkvloer zorgt ervoor dat klanten zorgvuldig verpakt en op tijd hun producten ontvangen!

Verder werken iedere dag 10 verschillende afdelingen samen aan het doel om steeds meer mensen het belang van groen in hun omgeving laten inzien. Geen dag op kantoor is hetzelfde!