Onze cultuur

Making life colourful

Succes bereik je samen. Met elkaar kom je immers tot het beste resultaat. Net als in een familie, hebben de bedrijven binnen Dutch Flower Group een eigen persoonlijkheid. Elk bedrijf koestert haar eigen identiteit. Maar wat ons als familie van bedrijven sterk maakt is dat we – met respect voor de onderlinge verschillen – dezelfde normen en waarden delen. En waar we samen voor staan is onze bijzondere missie…. Making life colourful.

Ons bijpassende familiewapen is een beeld, dat bestaat uit 6 afzonderlijke bladen van een bloem. Elk met een andere kleur. De verschillende bladkleuren symboliseren de eigen identiteit van alle bedrijven binnen onze familie. Als je iets anders naar ons familiewapen kijkt, dan zie je er ook 6 mensen in. Die staan voor een hecht collectief, die schouder aan schouder staan, met de hoofden naast elkaar, om kennis te delen, elkaar vast te houden om elkaar te versterken. Ze vullen elkaar aan en zijn sterk omdat ze verbonden zijn. Uitsluitend samen met elkaar vormen zij een kleurrijke bloem, die op haar beurt weer symbool staat voor onze missie om het leven van mensen, over de hele wereld, een beetje kleurrijker en gezonder te maken. Elke dag weer.

Onze kernwaarden

Onze cultuur proef je in alles wat we dagelijks doen en zeggen. De elementen die wij het meest belangrijk vinden in onze cultuur, zijn verwoord in onze kernwaarden. Deze zijn de leidraad voor ons handelen. Het zijn de normen en waarden, die ons als familie sterk maken en er voor zorgen dat we gewaardeerd worden.

Dit zijn onze kernwaarden, waar we als DFG-ers trots op zijn:

Transparant

Ik ben open in mijn werkwijze en aanpak, zowel naar collega’s als naar onze partners. Daarnaast deel ik kennis en know-how. Op die manier draag ik bij aan het opbouwen van een solide basis van onderling vertrouwen.

Samen

De kracht van een ketting wordt bepaald door de zwakste schakel. Ik werk daarom goed samen met mijn collega’s en streef naar een optimale teamprestatie. Ik heb altijd oog voor het collectief belang en probeer ook over de grenzen van mijn eigen functie heen te kijken.

Innovatief

Ik ben leergierig en wil mijzelf ontwikkelen, als mens en in mijn vakgebied. Ik vraag me altijd af of zaken anders en beter kunnen. Ik ben gedreven om met Dutch Flower Group voorloper in onze sector te blijven.

Daadkrachtig

Ik ben doortastend en energiek. Ik neem initiatief als ik ruimte zie om onze klanten – en daarmee de familie van Dutch Flower Group bedrijven – nog meer te laten groeien. Projecten en werkzaamheden voer ik efficiënt, accuraat en met overtuiging uit. Wij zijn er trots op hoe ‘Making life colourful’ ons allemaal verbindt.