Over ons

De vele kleuren van Dutch Flower Group

Wij zijn een betrokken, warme familie van meer dan 30  gespecialiseerde handelsbedrijven, die samen de hele internationale sierteeltketen bedienen. Hoewel al onze bedrijven een eigen specialisatie hebben, zijn we verbonden in onze missie om de wereld elke dag een beetje kleurrijker te maken. En daar is elk van onze 3.150 collega’s onmisbaar bij. Op deze pagina lees je meer over onze geschiedenis en onze bedrijven!

75.000.000 Bloemen per week naar de consument
100+ afzetlanden
3.150 medewerkers
90% Duurzaam gecertificeerde sourcing

Gedreven experts sinds 1999

Dutch Flower Group is in 1999 ontstaan vanuit een fusie tussen de bloemen- en plantenbedrijven OZ Group uit Aalsmeer en Van Duijn Groep uit Naaldwijk. Wij zijn een unieke familie van meer dan 30 gespecialiseerde handelsbedrijven, die samen de hele internationale sierteeltketen bedienen. We werken iedere dag weer aan het verzorgen van topkwaliteit snijbloemen, gemengde boeketten en planten aan onze gewaardeerde klanten. Wekelijks vinden via onze klanten gemiddeld 75 miljoen bloemen, 10 miljoen boeketten en 15 miljoen planten wereldwijd hun weg naar de consument.

Onze cultuur

Wat ons bindt, is de familiecultuur waarin we iedere dag samenwerken. Lees meer over onze cultuur en onze waarden.

Blijven leren en ontwikkelen

Binnen Dutch Flower Group vinden wij het belangrijk om te blijven leren en je te blijven ontwikkelen. Lees meer over de mogelijkheden.

Ontmoet de familie

Wij zijn één grote familie, bestaande uit vele bedrijven. Voor elk segment en elke regio hebben wij een specialist die staat te springen om jouw talent en inzet. Klik op de knop voor meer informatie, inzichten en verhalen van je toekomstige collega’s!