The Floral Connection

The Floral Connection brengt een fleurige glimlach!

Gelegen op twee prachtige locaties in Honselersdijk en De Kwakel, is The Floral Connection een veelzijdige en professionele expert in de wereld van bloemen en planten. Het bedrijf gelooft sterk in de kracht van bloemen om emoties over te brengen en elk moment speciaal te maken. The Floral Connection zet zich dagelijks in om consumenten met een glimlach de supermarkt te laten verlaten, trouw aan hun missie: “We deliver a floral smile!”

Leuk werk in een gemotiveerd en dynamisch team

Binnen The Floral Connection vind je een dynamische en internationale werkomgeving, waar een team van 170 gemotiveerde en sportieve collega’s samenwerkt in een sfeer van creativiteit en hechte verbondenheid. Teamwork, passie en professionaliteit staan centraal in alles wat The Floral Connection doet! En niet te vergeten, de talenten en de inzet van iedere medewerker worden enorm gewaardeerd!

The Floral Connection is een plaats van voortdurende groei en ontwikkeling. Als onderdeel van het team krijg je de kans om je talenten te ontwikkelen en in te zetten op een manier die bijdraagt aan je eigen carrière én aan de doelen van The Floral Connection!