Vakgebieden

Altijd leuk werk dat past bij jou

Belangrijk werk dat past bij wie je bent en wat je kunt. Of je nu een gedreven verkoper bent, of met helder inzicht zorgt dat de bloemen- of plantenzendingen voor klanten er piekfijn uitzien: wij kunnen niet zonder jouw talent. Hieronder zie je al onze onmisbare vakgebieden waarin jij aan de slag kunt met het blij maken van onze klanten, consumenten, maar ook jouw collega’s!

Admini­stratief

Admini­stratief

Als administratief medewerker bij Dutch Flower Group ben je het kloppend hart van onze organisatie. Wat de dag ook brengt: jij zorgt er voor dat alles soepel blijft lopen door de feiten en cijfers continu op een rijtje te zetten.

Commercieel

Commercieel

In een commerciële functie bij Dutch Flower Group ben je de brug tussen onze prachtige producten en klanten wereldwijd. Of je nu verkoopgesprekken voert, zorgt dat de webshop up-to-date is of samen met managers en marketingexperts aan de slag gaat met nieuwe salesstrategieën: jij zorgt ervoor dat de geuren en kleuren van onze bloemen en planten elke hoek van de wereld bereiken.

Facilitair

Facilitair

Wekelijks gaan er miljoenen bloemen en planten de deur uit, omdat jij zorgt dat alles op rolletjes blijft lopen. Van het beheer van onze gebouwen tot het technisch onderhoud van onze lopende banden en het zorgen voor onze essentiële steekwagens en karren: jouw werk zorgt ervoor dat alles van dag tot dag blijft werken.

Financieel

Financieel

In een financiële functie bij Dutch Flower Group ben je de spil in een enorm internationaal handelsnetwerk. Dankzij jouw werk en inzichten blijven we een blooming business!

Human Resources

Human Resources

Als HR-professional bij Dutch Flower Group heb je een cruciale rol. Je zorgt niet alleen voor de werving van nieuw talent, maar ook voor de groei en ontwikkeling van onze huidige medewerkers.

ICT

ICT

Het wekelijks verwerken en verzenden van miljoenen bloemen en planten is een behoorlijke operatie. Dankzij jouw inzet als ICT-expert blijven al onze systemen werken en worden cruciale processen nooit verstoord.

Inkoop

Inkoop

Als inkoper bij Dutch Flower Group spelen persoonlijke relaties een belangrijke rol. Je werkt nauw samen met telers wereldwijd en je bent een onmisbare spil in een groot internationaal web!

Logistiek

Logistiek

Jouw werk is het fundament van Dutch Flower Group. Zonder jouw inspanningen zijn we nergens. Of je nu karren bouwt, zorgvuldig bloemen en planten inpakt, of de kwaliteit controleert van elke zending die onze productiehal verlaat: jouw rol is absoluut essentieel.

Management

Management

In een managementrol bij Dutch Flower Group heb je de kans om echt impact te maken. Met onze meer dan 3000 medewerkers en een enorme afzetmarkt, zijn jouw leiderschapskwaliteiten essentieel om te zorgen dat we voorop blijven lopen in de bloemen- en plantenbranche.

Marketing

Marketing

Als marketeer bij DFG ben je een verhalenverteller, een merkbouwer en een bruggenbouwer. Je gebruikt je creativiteit om klanten, potentiële klanten en ook sollicitanten te inspireren. Jij draagt onze boodschap ‘Samen werken aan een kleurrijke wereld’ op allerlei online en offline manieren uit. De toekomst is data-gedreven, en jij zet deze gegevens in voor optimale zichtbaarheid. Kortom een afwisselende baan bij een van onze kleurrijke bedrijven.

Sustainability

Sustainability

Wil jij samen met ons het verschil maken en bijdragen aan een duurzame toekomst? Als DFG streven we ernaar om met al onze activiteiten een positieve impact op het milieu en het sociale gebied te hebben, met als doel onze bedrijven en ketens binnen de sierteeltsector nog duurzamer te maken. Dit realiseren we aan de hand van drie belangrijke uitgangspunten: meer transparantie in de keten, zorg voor de mens in onze keten, en zorg voor onze planeet. Ontdek hoe jij jouw talenten kunt inzetten voor een betere wereld.

Alle vacatures

Alle vacatures

Opgeslagen vacatures

Je hebt nog geen vacatures opgeslagen

Rustig even je opties naast elkaar leggen? Of morgen verder gaan waar je gebleven was? Sla je favoriete vacatures op zodat je ze snel terug kunt vinden!

Vind je nieuwe baan