Van Dijk Flora

Van Dijk Flora brengt floral happiness

Van Dijk Flora is een toonaangevende leverancier van bloemen en planten. Met een compleet assortiment voor grootschalige retailers uit meer dan dertig Europese landen, staat het ontzorgen van klanten dagelijks op de eerste plaats.

Thema’s als persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap en medewerkerstevredenheid krijgen veel aandacht omdat de medewerkers die ‘happy’ zijn, aan de basis staan van de verdere groei van Van Dijk Flora. Op die inspirerende en vrolijke werkplek, in het kloppend hart van de tuinbouwsector, bloeit ‘floral happiness’!

Benieuwd naar Van Dijk Flora? Klik hier voor een virtuele tour door het unieke pand van Van Dijk Flora en neem alvast een kijkje achter de schermen!

Werken in een omgeving waar je blij van wordt

Het meest opvallende pand op het Trade Parc in Honselersdijk is van Van Dijk Flora. Met een echte kas als entree en een binnentuin laat het bedrijf zien dat ‘floral happiness’ al begint bij de voordeur.

Van Dijk Flora is ruim 50 jaar geleden is opgericht en van oorsprong een familiebedrijf. Dat is nog steeds voelbaar aan de ongedwongen sfeer op werkvloer. Met een gemotiveerd team van 90 collega’s werk je straks nauw samen om leuke klanten uit heel Europa te ontzorgen!

‘Floral happiness’ staat ook voor het werkgeluk van alle werknemers. Dat merk je aan kleine dingen zoals de open en ongedwongen sfeer, maar ook aan de dagelijks goedgeregelde lunch, leuke uitjes en de mogelijkheid tot hybride werken. Van Dijk Flora nodigt je graag uit voor een kop koffie en wie weet een leuke baan!