Hamiplant

Hamiplant is altijd op zoek naar beter

Hamiplant is gespecialiseerd in de levering  van kwalitatieve kamer- en tuinplanten aan groothandels, tuincentra, bouwmarkten en supermarkten in heel Europa! De wortels van dit mooie bedrijf zijn diep geworteld in het prachtige Westland, het grootste productiegebied van bloemen en planten in heel Europa.

Hamplant is voortdurend bezig met supply chain optimalisatie, van kweker tot consument. Waarbij nauw wordt samengewerkt met gewaardeerde klanten, toegewijde kwekers en logistieke partners om de reis van kweker tot consument verder te perfectioneren. Hamiplant blijft groeien en staat nooit stil als bedrijf.

Groei mee met Hamiplant

Hamiplant stimuleert en waardeert talent. De meer dan 250 betrokken medewerkers krijgen volop mogelijkheden om zich te ontwikkelen en te groeien. Wil jij graag werken bij een bedrijf dat wordt geprezen als een uitstekende werkgever? Dan is Hamiplant de juiste keuze voor jou.

Hamiplant streeft naar een positieve werkomgeving én bedrijfscultuur. Het succes van dit mooie bedrijf draait om open communicatie, ondersteunende collega’s en een managementteam dat oprecht betrokken is bij jouw welzijn. Bij Hamiplant krijg je:

  • Doorgroeimogelijkheden die passen bij wie je bent en wat je kunt
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Aandacht voor jouw creativiteit en ideeën

Kortom, Hamiplant is de plek waar je moet zijn als je op zoek bent naar een positieve werkcultuur, groeikansen en een dynamische sfeer. Sluit je aan bij dit leuke team en werk mee aan een bloeiende toekomst!