Holex Flower

Prachtige bloemen en planten naar de verste bestemmingen

Holex Flower is de Nederlandse marktleider op het gebied van bloemenexport naar verre bestemmingen. Dit gebeurt niet alleen vanuit de hoofdvestiging in De Kwakel, maar ook vanuit vestigingen in China en Noord- en Zuid-Amerika. Groothandelsbedrijven wereldwijd kennen het bedrijf als de betrouwbare leverancier met een breed assortiment snijbloemen en groen. De verse producten van Holex Flower gaan de hele wereld over; zo kun je de bekende Holex-dozen tegenkomen op de bloemenmarkt in Seoul, Zuid Korea, het Flower District in New York, maar ook via klanten bij high-end shops in Dubai of in een 5* hotel in Singapore. Holex levert dus áltijd en overal, hoe ver de bestemming ook is!

Werken in een leuk team in het hart van de internationale bloemenhandel

Holex Flower groeit snel en is op zoek naar aanpakkers met een passie voor bloemen en planten. Bij Holex Flower heb je baan in een aangename, moderne werkomgeving met een divers team van leuke collega’s die blij zijn dat je er bent.

Met een uitgebreid inwerkprogramma op verschillende afdelingen binnen Holex Flower leer je collega’s en processen goed kennen. Daarnaast is Holex een innovatief bedrijf met een sterke drang naar internationale expansie, waarin zich voortdurend nieuwe uitdagingen voordoen. Jouw inzet en vooruitstrevendheid zijn dus hard nodig!