Coloríginz

Onvergetelijke ervaringen beginnen bij Coloríginz

Coloríginz werkt vanuit de Kwakel samen met honderden kwekers uit meer dan veertig landen. Hier kom je in aanraking met de meest bijzondere producten. Bij Coloríginz gaan de harten sneller kloppen van bijzondere bloemen en de ontwikkeling van nieuwe en bestaande soorten.

De bloemen van Coloríginz helpen bloemisten wereldwijd om onvergetelijke, magische ervaringen te creëren. Of het nu gaat om een verjaardag, begrafenis, babyshower of een bruiloft: het zijn de bloemen die de emoties tot leven brengen!

Werken in de Eredivisie van de internationale bloemenhandel

Bij Coloríginz sluit je niet zomaar ergens aan, maar bij de “champions” in het vakgebied. Hier kun je de beste versie van jezelf ontplooien en écht wat toevoegen aan de branche en de wereld! De kernwaarden van Coloríginz zijn:

  • Ownership; Neem verantwoording.
  • Champions; De wil om de beste te zijn in het vak.
  • Integrity; Wees jezelf, respecteer een ander.
  • Adaptabilty; Wees open voor verandering.
  • Explorative; Blijf nieuwsgierig en ondernemend.

Coloríginz staat voor inclusiviteit. Een omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en de beste versie van zichzelf kan worden. Ze bieden niet alleen kansen voor professionele groei, maar hechten ook waarde aan teambuilding tijdens personeelsuitjes. Coloríginz is een dynamisch bedrijf, in een wereldwijd toneel en wendbaar voor alle veranderingen die in de markt plaatsvinden. Daarnaast werken ze op het gebied van duurzaamheid en digitalisering aan de állermooiste projecten in de sector.