e-Flora

Een echte expert in de online bloemenhandel

e-Flora is een organisatie gespecialiseerd in bezorging van bloemen en planten aan zowel consumenten als bedrijven. Met een team van vijftig collega’s genereert het bedrijf verkoop via online partners als Bloompost en Plantje.nl. e-Flora helpt elk bedrijf om in haar kracht te staan en zich op een goede en duurzame wijze te ontwikkelen. Daarbij probeert e-Flora haar dienstverlening elke dag een stap te verbeteren door op een positieve manier impact te maken op de klant en de omgeving.

Werk in een jong team vol creativiteit

e-Flora wordt gerund door een jong, enthousiast en toekomstgericht team vol inspiratie en creativiteit. Hier is het geen ‘ja en amen’, maar zijn wie je bent en de mogelijkheid hebben om vorm te geven aan een snelgroeiende organisatie. e-Flora biedt medewerkers een omgeving waarin ze hun kwaliteiten vol kunnen benutten en waar veel ruimte is voor ondernemerschap en initiatief. Het bedrijf streeft naar een inclusieve werkomgeving waar iedereen zich gewaardeerd voelt. Ongeacht je achtergrond, geloofsovertuiging, geaardheid of geslacht.

e-Flora bevindt zich ook op één van de gaafste kantoren in de omgeving van Amsterdam waarbij je dagelijks kan genieten van een goed verzorgde lunch met collega’s en waarbij je de mogelijkheid hebt om regelmatig je benen te strekken in het Amsterdamse bos.

Onze vacatures

Geen resultaten gevonden

Alle vacatures