Een vliegende start

Jordy van der Schans

Traineeship bij Dutch Flower Group

Maak kennis met Jordy, één van de veelbelovende talenten bij Dutch Flower Group. Hij neemt deel aan een 3-jarig traineeship, waarmee hij zijn carrière een vliegende start geeft. Ontdek hoe zijn traineeship bij Hamiplant op het gebied van Supply Chain en Operations hem de mogelijkheid biedt om te groeien, te leren en zichzelf te ontwikkelen. Klik op de video hieronder waarin hij meer vertelt over het traineeship bij Dutch Flower Group.

Een baan met impact

Iris de Waal

Sustainability Specialist bij The Floral Connection en Dutch Flower Group

Maak kennis met Iris, ze is onze deskundige kracht achter het in kaart brengen van onze impact op zowel het milieu als op sociaal vlak. En dat niet alleen voor The Floral Connection, maar ook voor Dutch Flower Group. Met haar brede kennis helpt ze niet alleen ons, maar ook andere bedrijven binnen DFG. Een baan waarin ze een positieve bijdrage levert aan de maatschappij, omringd door gezellige collega’s. In de video vertelt Iris meer over haar impactvolle baan.

Doorgroeien en kansen pakken

Max Hanekamp

Operations Manager bij e-Flora

Maak kennis met Max, hij begon zijn loopbaan als student in Arnhem en heeft zich geleidelijk ontwikkeld tot de leidinggevende van de hele operatie. Max is een goed voorbeeld van de mogelijkheden binnen Dutch Flower Group, waar collega’s vanuit andere DFG-bedrijven komen of naar een ander bedrijf gaan om door te groeien, iets wat Max als bijzonder positief ervaart. Klik op de video hieronder waarin hij meer vertelt over zijn ontwikkeling bij e-Flora.